ACTIVITATS DIRIGIDES

Al centre esportiu Aqua Montcada oferim una ampla varietat d'activitats dirigides incloses en l'abonament. Disposem de tres sales d'activitats, una exclusiva per a Ciclo Indoor i la piscina interior per les activitats aquàtiques

CICLO INDOOR

Activitat realitzada sobre una bicicleta estàtica on podràs pujar i baixar muntanyes o realitzar etapes en pla. Et divertiràs pedalejant al ritme de la música, mentre realitzes un complet treball cardiovascular adequat a diferents nivells i intensitats.

DURADA: 45 minuts. Per tal de realitzar l'activitat de Ciclo Indoor cal apuntar-se desde la APP MI CLUB ON LINE.

ENTRENAMENT FUNCIONAL

Realitzarás moviments lliures o amb resistències, que guarden relació amb gestos comuns que realitzem al dia a dia. Es tracta de moviments que involucren diverses articulacions i cadenes musculars. T’ajudarà a enfortir la musculatura i millorar el teu rendiment físic.

DURADA: 50 Minuts.

GAP RADIKAL

Programa d’entrenament específic on es treballen els glutis, abdominals i cames. L’objetiu d’aquesta activitat es treballar la tonificació, la força y la definició d’aquests tres grups musculars. Es fan servir diferents materials com barres o peses que es poden adaptar segons força o nivell.

DURADA: 50 Minuts.

LESMILLS BODYBALANCE

Programa d’entrenament inspirat en el ioga, el tai-txi i el pilates que millora la flexibilitat, la força, l’equibri i t’aportarà una sensació de calma i benestar. Els seus exercicis de respiració controlada, concentració i les acuradament seleccionades seqüències d’estiraments, moviments i poses adaptats a la música, donen com a resultat una sessió que et portarà a un estat d’harmonia i ben estar.

DURADA: 50 Minuts.

LESMILLS BODYCOMBAT

Entrenament cardiovascular inspirat en les Arts Marcials, alliberaràs grans dosis d’adrenalina i descobriràs la teva força interior. Els seus moviments deriven d’una gran varietat de disciplines, com: Karate, Boxa, Taekwondo, Tai Chi i Moai Thai. Coreografiat amb música, donarás cops, cops de puny i puntades de peu, cremaràs moltes calories i aconseguiràs una millor resistència cardiovascular.

DURADA: 50 Minuts.

LESMILLS BODYPUMP

És un programa d’entrenament grupal basat en l’aixecament de peses, que enforteix i tonifica tot el cos. Combina exercicis aeròbics amb el treball de força i t’ajuda a tonificar els músculs i guanyar resistència d’una forma dinàmica i divertida. En aquesta sessió, treballaràs els principals grups musculars utilitzant els millors exercicis de la sala de fitness, com ara esquats, elevacions i curls.

DURADA: 50 Minuts.

IOGA

Disciplina basada en la meditació i el domini del cos, fent moviments relaxats i harmoniosos en combinació amb la respiració i la concentració mental. Aquesta activitat t’ajudarà a obtenir més eficàcia sobre el teu cos i ment.

DURADA: 55 Minuts.

PILATES

Mètode d’entrenament basat en els principis de concentració, equilibri, precisió, respiració, fluïdesa i estirament on milloraràs el teu sistema ossi i muscular. Es un sistema d’entrenament físic i mental creat a principis del segle XX per Joseph Hubertus Pilates.

DURADA: 55 Minuts.

TBC

El Total Body Conditioning té com a objectiu aconseguir un entrenament total del cos combinant diferents tipus d’exercicis per treballar totes les zones del cos, ajudant-se de diferents elements com gomes, steps, peses, plataformes inestables, barres, etc.

DURADA: 50 Minuts.​

ZUMBA

Programa que barreja el condicionament físic i l’entreteniment a través del ball, combinant música llatina i internacional amb passos i coreografies fàcils de seguir. L’objectiu és un entrenament de tot el teu cos i que et sentis alegre i saludable.

DURADA: 50 Minuts.

WETGYM

Activitat aquàtica dirigida on es treballa la millora de la condició física mitjançant exercicis en el medi aquàtic. L’objectiu es millorar la força muscular, la resistència aeròbica, la mobilitat articular, les habilitats aquàtiques i la condició física.

DURADA: 45 Minuts.

CICLO INDOOR VIRTUAL

Entrenament cardiovascular guiat per un entrenador virtual sobre una bicicleta estàtica.

DURADA: 45 minuts.